Szuperélelmiszerek

Szuperélelmiszerek nagy mennyiségű biológiailag aktív anyagot tartalmazó élelmiszereket tartalmazó kategória. Ezek az élelmiszerek pozitív hatással vannak az általános egészségre, a vitalitásra és a szervezet működésére. Ilyen jótékony anyagok közé tartoznak például az antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok és más biológiailag aktív vegyületek. Ahhoz, hogy a kezetekbe vehessetek egy szuperélelmiszert, még csak nem is kell messzire mennetek. Valószínűleg most is megtalálhatók a hűtőszekrényetekben vagy az éléskamrátokban. Ugyanis az áfonya, a tojás vagy a savanyú káposzta is a szuperélelmiszerek közé tartozik. Minden szuperélelmiszer némileg eltérő jótékony anyagokat tartalmaz, ezért optimális, ha ezeket különböző módon kombináljuk, hogy maximalizáljuk az említett anyagok bevitelét.

Description

Az egyik legteljesebb szuperélelmiszer a bolygón. A vitaminok és ásványi anyagok széles skálájával, a 18 aminosav széles spektrumával és az egészséges chorofill gazdag kínálatával a Spirulina olyan szuperétel, amelyre szüksége lesz a mindennapi rutinjában!

Máriatövis

Májproblémák - Mentális problémák kezelésében betöltött jótékony szerep - Vércukorszint-kilengések kezelése - Anyatejtermelés elősegítésre - Csontproblémák megelőzése - Kedvező hatás a daganatkezelésben - Akné kezelésében betöltött kedvező hatás -

Spirulina és Chlorella alga

A Chlorella és a Spirulina hatékony cukorbetegség ellen. “A Spirulina tele van fehérjékkel, melyek könnyen emészthetők és teljes értékűek a szervezet számára. A leggazdagabb természetes klorofill forrás, emellett ásványi anyagokat is nagy mennyiségben tartalmaz, pl. magnéziumot, vasat, káliumot, kálciumot és cinket. Nagy mennyiségben található benne A- és B-vitamin, valamint fenilanalin, mely stimulálja az agyban az éhségközpontot és csökkenti a magas vércukorszintet.”

A valóságban

Kapcsolat Istennel Szeretet Békesség Sportolás Testmozgás.